Den är enkel att ta med sig, lätt att flytta runt i hemmet och fin att ha framme. Nu lanserar det nya svenska barnmöbelföretaget Vaggaro sin första serie bestående av en vagga, babysitter och matstol som alla bärs upp av en gemensam benställning. Vaggaro har en nyskapande design och passar med sin sekundsnabba hopfällningsteknik och låga vikt (1,6kg) både som resemöbel och som vardagsmöbel i hemmet.   
Vaggaro9671        babysitter full rosa      Vaggaro9697 3,67

Hittills har Vaggaro framför allt synts på olika designhotell och i utvalda restaurangmiljöer i Skandinavien men nu lanseras serien även i butik och på den egna hemsidan. Med sin graciösa och stilrena design har Vaggaro fått mycket uppmärksamhet i offentliga miljöer, men serien skapades primärt för att ta liten plats i småbarnshemmet.

– Vi ville skapa en barnmöbel som är lätt att ta med sig, men också snygg och nätt att ha framme. Benställningen i flygplansaluminium gör möbeln både stark, stabil och lätt att lyfta runt i hemmet så att barnet alltid kan vara nära sina föräldrar, oavsett om de står i köket eller sitter i soffan i vardagsrummet. De mjuka och följsamma textilmodulerna ger samtidigt en ombonad och stabil ställning för barnet som känner sig hemma i sin Vaggaro var den än står. Vaggaro är designad för att göra det bekvämt för både barn och vuxna och hopfälld tar den inte mer plats än ett paraply, säger Fredrik Bergling, skapare av Vaggaro

För mer information kontakta: Anders Grabe +46 70 432 44 82 alt info@vaggaro.com

För högupplösta bilder gå till www.vaggaro.com/press

Vaggaro är ett svenskt designföretag som utvecklar barnmöbler. Den första patenterade serien består av en vagga, babysitter och barnstol och vänder sig till föräldrar med barn från 0-2 år. Vaggaro startade 2014 och möblerna säljs i hela Europa.

Hämta pressreleasen här.